Handelsbetingelser


Bestilling:
Du kan bestille varer ved at skrive til info@livingbyarndt.dk eller under KONTAKT og skrive en ordrebesked til os der.
Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. De gældende salgs- og leveringsbetingelser kan du altid finde på denne side.
Når du handler med www.livingbyarndt.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk
Det er ikke muligt at se tidligere ordre.
Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.livingbyarndt.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Betaling:
Vi tager forbehold for manglende leverancer, udsolgte varer, stave og trykfejl samt evt. pris- og afgiftsændringer.
Alle priser på websitet er dagspriser og angivet i danske kroner og inkl. moms, samt alle danske afgifter, told mv.
Der betales, når varen leveres personligt eller med fragt og der kan betales med kontanter, kort eller MobilePay.

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.livingbyarndt.dk.
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.livingbyarndt.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne leveres fra www.livingbyarndt.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Levering:
Levering sker KUN indenfor Danmarks grænser og ikke til Færøerne samt Grønland. Levering sker personligt eller via Post Danmark. Normal forsendelse leveres 2-5 hverdage efter, at vi har modtaget ordren. Dog kan der gå yderligere dage ved bestillinger op til og i weekenden. Kan ordren ikke leveres inden fem arbejdsdage, vil du modtage en e-mail eller blive ringet op herom. Hvis din ordre indeholder varer med længere leveringstid (”Populær vare”), kan der være op til 10 dages leveringstid på den samlede ordre.

OBS: Ordren sendes samlet, når den er komplet.

Rettidig levering forudsætter, at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er, at minimum 99% af pakkeposten er fremme rettidigt. Bemærk dog, at denne procentsats er gennemsnitlig og kan dække over lokale variationer. Bemærk også, at der ikke leveres på lørdage, søndage og helligdage.
Livingbyarndt.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark og forhold, der er udenfor vores rækkevidde, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra 3. mand m.m., medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.
Bonen bør opbevares et tørt og mørkt sted. Undgå temperatur over 40 grader samt opbevaring i fugtige omgivelser. Derudover bør kontakt med plastomslag og andet PVC materiale, samt olie, fedt, alkohol og direkte sollys undgås.

Fragt:
Prisen på fragt er fast kr. 69,- men bestiller du for mere end kr. 500,- er fragten gratis.

Returnering og fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. For at afgøre om du vil udnytte fortrydelsesretten, har du lov til at afprøve varen, men varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den og fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din/dine vare(r) jævnfør forbrugeraftaleloven.

Alle varer, som er købt hos Livingbyarndt, kan returneres og sendes til vores adresse:

Livingbyarndt
Duestien 13
3310 Ølsted

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.
Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.
OBS! Din fortrydelsesret bortfalder, hvis du tager disse varer i brug, idet det vil mindske varens salgsværdi væsentligt jf. Forbrugeraftalelovens § 20, stk. 3, nr. 1.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Dokumentation for dit køb samt returformular:
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb, samt udfylde vores returformular.

Tilbagebetaling:
Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:
• du reelt har taget varen i brug,
• den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
• du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
• du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm

Reklamationsret:
Når du handler på www.livingbyarndt.dk har du 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombytte, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du skrive til vores adresse:
Livingbyarndt
Duestien 13
3310 Ølsted

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen.
Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.
Henvendelse vedrørende ordrer:
Hverdage 17.00 – 20.00 og lørdag 10.00 – 14.00
E-mail: kundeservice@livingbyarndt.dk

Persondatapolitik:
Ved at benytte livingbyarndt.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.
Livingbyarndt.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger:
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Livingbyarndt.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. emailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger.

Livingbyarndt.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand.
Livingbyarndt.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Livingbyarndt.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for livingbyarndt.dk.

Hos livingbyarndt.dk lagres personoplysningerne i forbindelse med køb af varer i mindst 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven). Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.livingbyarndt.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.

Cookies:
Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender livingbyarndt.dk cookies til at indsamle oplysninger.
Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken:
Livingbyarndt.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os vi kontakt formularen på dette link: Kontakt os.