Om Livingbyarndt


VELKOMMEN TIL “BUTIKKEN PÅ HJUL”

Du bestiller og vi levere direkte til dig


 

Brugskunst og interiør fra Ib Laursen

Ib Laursen er lækkert og spændende interiør og brugskunst til hjemmet og haven. Fine fade,  hyggebelysning, lanterner og romantisk tilbehør dækker den lækre brugskunst fra Ib Laursen. Søger du et Ib Laursen produkt vi ikke har i sortimentet eks. møbler, så kontakt os endelig, så skal vi prøve, at bestille det hjem.

Visionen med Livingbyarndt.dk – “Butikken på hjul” er, at skabe den foretrukne “butik på hjul” indenfor brugskunst og interiør og alt hvad der går under kategorien boliginteriør. Boligen er vores faste base, og der skal være rart at være. Vores udvalg i brugskunst og interiør er bredt og unikt, og der er en personlig helhed hele forretningen igennem, hvilket gør det nemt for vores kunder at handle og sætte varerne sammen, så det passer ind i netop deres hjem.

Hos Livingbyarndt.dk – “Butikken på hjul” kan du altid skrive til os under “kontakt”, hvor du skriver de ønskede varer og hvor du gerne vil have dem leveret og hvor vi derefter pakker varen og aftaler med dig omkring levering til din dør. Vi har åbent 24 timer i døgnet, så du kan handle i ro og mag, og på det tidspunkt der passer lige netop dig.

Henvendelse vedrørende ordrer og spørgsmål:
Hverdage 17.00 – 20.00 og lørdag 10.00 – 14.00
E-mail: kundeservice@livingbyarndt.dk

Vi sender også gerne din varer med posten. Prisen på fragt er fast kr. 69,- men bestiller du for mere end kr. 500,- er fragten gratis.

Varer kan ses og/eller afhentes på vores lager i Ølsted.

Vi håber, at du finder inspiration og får en god oplevelse ud af at besøge vores hjemmeside med brugskunst og interiør.

Rigtig god fornøjelse